Yleinen

Perhekupla – täältä tullaan!

On uutisten aika!

Äijä-äiti -blogi on valittu mukaan Perhekuplan bloggaajayhteisöön. Kyseessä on blogeista ja sosiaalisen median kanavista rakentuva hyvän mielen yhteisö perheellisille ja perheestä haaveileville.

Samassa yhteydessä Äijä-äiti on löytänyt tiensä myös Instagramiin. Tilin voit ottaa seurantaan TÄÄLLÄ.

Ja tällaisten taitureiden kanssa minulla on ilo jatkossa työskennellä:

HeiBlondi
Perhe & lifestyle -blogia kirjoittava Heini on kahden lapsen superäiti Oulun seudulta. Superäiti siksi, että heidän perheessään on viime kesänä syntyneen vauvelin lisäksi meneillään myös omakotitalon rakennusprojekti! Blogi sopii siis myös omaa taloa rakentaville ja siitä haaveilleville.

Isi alakynnessä?
Espoolainen Niko tarjoilee blogissaan isä-näkökulmaa perhearkeen sympaattisen lämminhenkisellä otteella, äitiä unohtamatta. Blogia lukiessa on hauska huomata törmäävänsä samoihin ajatuksiin, joita isä on myös meidän perheessämme ääneen pyöritellyt!

Kokin poikanen
21-vuotias Tuomas vaihtoi elokuussa 2020 kokin työt koti-isäilyyn ja jäi hoitovapaalle. Blogissaan hän kirjoittaa elämästä ja reilun vuoden ikäisen pikku prinssin touhuiluista nuoren isän näkökulmasta, painaviakaan aiheita kaihtamatta.

Kotona ja Kaupungilla
Turkulaisen perheenäidin blogissa retkeillään ja reissataan (jälkimmäistä näin korona-aikaan tosin vähemmän), jaetaan ihania luontopolkuvinkkejä ja herkullisen näköisiä reseptejä. Tällä hetkellä lisämaustetta teksteihin tuo meneilläänoleva putkiremonttievakko.

Heinin Leikit
Heini oon ammatiltaan lasten toimintaterapeutti, eli ”leikin edistämisen ammattilainen” , ja jakaa osaamistaan blogissaan. Lämminhenkisesti kirjoitetusta blogista löytyy hauskojen leikki- ja askarteluvinkkien lisäksi myös pohdintaa äitiydestä ja vanhemmuudesta.

Päivän kakkaroita
Kun synnyttää ensimmäisen lapsensa maailmanlaajuisen pandemian keskellä, olo voi olla yksinäinen – ja ruusuntuoksuinen vauvakupla muuttua kakanhajuiseksi. Tästä oivalluksesta sai alkunsa myös Oonan blogi, jonka on tarkoitus toimia myös vertaistukena kaikille vauvallisille korona-ajan myllerryksessä.

@isikinosaa
Toista isävuottaan aloitteleva Eetu dokumentoi perhearkea, isyyttä, miehen elämää ja parisuhdetta pilke silmäkulmassa. Jutut saavat hymyilemään!

@mariperkio
Mari on jääkiekkokaukalossa viihtyvän koululaisen ja pienen vauvan äiti. Kaunissävyisiin kuviin tallentuu rehellistä kotiäidin arkea ruuhkavuosien kynnyksellä.

@unelmienelamista
Kuuden lapsen äidin elämästä ei vipinää puutu. Ulla jakaa Instagram-tilillään myös ihania käsityö- ja sisustusvinkkejä. Ja kuvat ovat kauniita kuin pienet karamellit!!

@jonnetaipale
Nokialainen kahden lapsen isä Jonne tallentaa Instagramiin isäjuttuja ja perhe-elämää. Kauniita kuvia, mahtavia ilmeitä ja samaistuttavia havaintoja vanhemmuudesta!

@onneeneitarvitaedespankkia
Janiika on kahden lapsen yksinhuoltaja, jonka blogista tuli pian sen perustamisen jälkeen tärkeä vertaistukikanava muillekin yksinhuoltajille. Vaikka Janiika puhuu myös yksinhuoltajuuden haasteista, ilosten ja nauruntäyteisten kuvien pääsanoma on, ettei yksinhuoltajuus ole kauheaa ja ankeaa niin kuin yleisesti luullaan.

@kotimaalla_
Instabloggaaja Essin matkassa pääsee seuraamaan maaseudulla elävän perheen elämää. Seikkailut suuntautuvat usein ulkoilmaan, mutta välillä kahden lapsen kanssa touhuillaan myös sisällä kotoillen.

@tornadoblogi
Kaipaatko naurua elämään? Hassuttelemaan heittäytyvä Sini saa Instagram-videoillaan ja -jutuillaan takuulla hyvälle tuulelle. Neljän lapsen kokemuksella tämä äiti tietää, mikä perhe-elämässä naurattaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s