arki, Äijä-äiti testaa

Pupuja ja keinuhevosia – kyllä lapsikin Ainun tuntee!

(kaupallinen yhteistyö Ainun ja Perhekuplan kanssa)

”I-ha-haa, i-ha-haa, hepo hirnahtaa-aa…”

Esikoinen (2v 9kk) on ehdollistunut siihen, että aina nähdessään keinuhevosen hän alkaa laulaa tätä laulua. Ja nyt hän on bongannut sellaisen purkin kyljestä. Ratsun kyytiin ei kuitenkaan tällä kertaa ole noussut Silja vaan pikkuveli-vauva Mante.

”Juokse hepo hiljaa, kanna Man-te-liiii-aaa…”

Olemme saaneet kotiin laatikollisen Ainun tuotteita testattavaksi. Esikoinen on viime aikoina tykästynyt leikkiin, jossa keksitään esineille käyttötarkoituksia, joten päätämme leikkiä sitä nytkin, laatikon sisältöä tutkiessamme. Mutta ennen kuin olemme ehtineet edes aloittaa, esikoinen on jo hullaantunut näkemäänsä keinuhevos-logoon.

Laulun tauottua pääsemme siirtymään varsinaiseen leikkiin.

Ensimmäisenä laatikosta nousee Ainun pehmoperheen edustaja: vihreä pupu-helistin.

”Mikäs tämä on?” esikoinen miettii. ”Ääni tulee sisältä. Sitä ei saa auki… Tämä on Manten lelu. Minä annan tämän Mante-vauvalle!”

Seuraavana vuorossa on Ainu hoitovoide. ”Siinäkin on pupuja!” esikoinen huomaa heti pakkauksen nähdessään. ”Sillä rasvataan minua.”

Talvi-ihottumaan taipuvaisessa perheessämme rasvaaminen on tuttua puuhaa! Siksi onkin kätevää, että Ainun hellävaraiset ja hajusteettomat ihonhoitotuotteet soveltuvat koko perheelle. Esikoinen on tästä tosin hieman eri mieltä. Laatikosta löytyvät Ainun sinkki- ja suojavoiteen hän antaisi erityisesti äidin käyttöön. Ei auta, vaikka selitän, että sinkkivoidetta käytetään yleensä vaipan ärsyttämälle iholle. Biohajoava ja vegaaninen suojavoide sen sijaan on niin miellyttävän tuntuista, että sen voisinkin anastaa itselleni.

”Nyt ne on äidin. Seuraava!”

Kun laatikosta nousee niin ikään pupun kuvilla varustettu Ainu pesuvaahto & shampoo, olohuone täyttyy riemunkiljahduksista: ”Pupu-shampoo, se on minun! Sitä laitetaan suihkussa.” Intoutumiseen on olemassa syy. Olen etukäteen kertonut, että saamme shampoota, jonka ei pitäisi kirvellä silmiä. Se kun on esikoisen mielestä kaikkein kurjin juttu peseytymisessä. Testikäytön jälkeen esikoinen on yhä vaikuttunut: Ainun ”Pupu-shampoo” pitää lupauksensa, eikä kirvele. Tuote jää meillä varmasti vakiokäyttöön.

Myös maistelua aloittelevalle vauvallemme löytyy laatikosta oma tervehdys: Ainu ensilusikka ja Ainu Starter cup -ensimuki. Kohderyhmän arvaa myös esikoinen. ”Ne on Mantelille. Se ei osaa vielä puhua, mutta niillä se syö. Ja juo tissimaitoa. Minä vien ne Mante-vauvalle.”

Vauva osaakin heti ensikokeilulla tarttua molempiin ja viedä ne suuhunsa. Hänen voi huoleti antaa leikkiä uusilla ruokailuvälineillään. Ensilusikan lusikkaosa on valmistettu pehmeästä materiaalista, ettei se vaurioita vauvan ikeniä. Starter cup on puolestaan kehitetty yhteistyössä lääketieteen asiantuntijoiden kanssa vauvan juoma- ja tarttumistaidoille sopivaksi.

Sitten on laatikko tyhjä.
Kauaa ei kuitenkaan ehdi kulua, kun taas tapamme Ainun.

Kauppakäynnillä esikoinen nimittäin bongaa jotakin tuttua vaippahyllykköjen tuntumasta: ”Äiti, tuolla ne ovat taas! Pupu ja keinuhevonen! Ne tuli meille kotiin.”

ARVONTA!
Äijä-äidin Instagram-tilillä on käynnissä arvonta, josta voit voittaa tässä jutussa esitellyn Ainu-tuotepaketin itsellesi, haluamissasi väreissä. Arvonta on käynnissä su 14.2.21 klo 21 asti ja pääset osallistumaan siihen TÄSTÄ.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s