Lupa leikkiä, seikkailla ja unelmoida

Kun isä valmentaa jääkiekkoa,
ja äiti tekee musiikkia,
perheen arki ei rytmity aivan
perinteiseen malliin…

Positiivisen lapsiarjen kuvaamisen puolesta

Aitoja tarinoita elämästä,
joka on rosoista, vauhdikasta
ja hurjan mukavaa!

Äijä-äidin tausta

Äijä-äiti syntyi, kun
esikoisemme alkoi puhua.
En ollutkaan äiti, vaan äijä,
ja myöhemmin äijä-äiti.

Uutta blogissa:

Äijä-äidin voisilmäpullat – miten leipoa pullaa villikoiden kera?

Jotain tekemistä piti keksiä. Samanlaisina toistuvia päiviä oli ollut jo liian monta peräkkäin, ja yleensä aina silloin kotona alkoi sattua ja tapahtua. Mutta mistä ihmeestä ajatus pullanleivonnasta syntyi – sitä en muista. (Minulla oli varmaan nälkä.) Edellisestä pullantekokerrastakin oli melkein 10 vuotta. Nyt jaan teille salaisen reseptin, jonka avulla pullanleivonnasta tulee taidetta vilkkaampienkin lasten kera.… Jatka lukemista Äijä-äidin voisilmäpullat – miten leipoa pullaa villikoiden kera?

Koira lasten armoilla – mitä kuuluu, Pasi?

Jääkaapin ovi käy, sitten kuuluu foliopakkauksen rapinaa. Kahdelta tuo ääni ei jää koskaan kuulematta ja tunnistamatta. ”MAKSALAATIKKOA!” kiljuu olohuoneesta rynnistävä esikoinen innoissaan, ja heti perään portaikostakin kuuluu tuttu rapina. Pasi on herännyt päiväuniltaan maksalaatikon kutsuun. Cairnterrierimme Pasi juhli vastikään 11. syntymäpäiväänsä. Esikoinen huolehti hyvissä ajoin etukäteen, että synttäritarjoiluna olisi varmasti maksalaatikkoa ja jäätelöä – ja… Jatka lukemista Koira lasten armoilla – mitä kuuluu, Pasi?

Päivä, jolloin vauva lähti kävelemään

Oli perjantai. Juttelin kylään tulleen ystäväni kanssa keittiössä. Mante kaiveli hedelmäsoseita esiin kehnoksi osoittautuneesta kätköpaikasta, valitsi mangostruutin ja ojensi sitä minulle. ”Se on välipala”, huomautin. ”Kohta syödään lounasta.” Itsepintaisesti Mante kuitenkin yhä heilutteli löytämäänsä mangostruuttia, nousi valintansa vakuudeksi jaloilleen ja käveli struutti kädessä luokseni. Se oli hänen ensikävelynsä. Vauvamme (11,5 kk) oli muuttunut silmänräpäyksessä taaperoksi.… Jatka lukemista Päivä, jolloin vauva lähti kävelemään